Finále PČR

Finále PČR

Olomouc: Fantastická zpráva přišla z Olomouce, kde se koná finále Poháru rozhlasu. Vlčice ADRIANKA FORNŮSKOVÁ si doběhla na šedesátce pro 2. místo, hned za novopečenou českou rekormankou Áďou Novotnou, ve fantastickém osobním rekordu 7,74 s !!!!

více »
Druhý nejrychlejší čas české historie zaběhli čeští borci ve složení STROMŠÍK-Veleba-Jirka-Záleský (foto Eduard Erban)

Štafeta útočí na nejstarší český rekord !!!!!

Ostrava: Mužský sprinterský štafetový kvartet letos běžel  zatím pouze dvakrát. Ale jen dva starty a sice v Turnově a v Praze  stačily, aby se v základech otřásal  nejstarší český atletický rekord, který oddolává už neuvěřitelných 46 let !!! V Praze při Odložilově memoriálu se mu borci historicky druhým nejrychlejším časem přiblížili už na 17 (!!) setin sekundy. 

více »
Mária Šimlovičová

Majka nominována na mezistátko !!!

Ostrava:  Slovenský atletický svaz dnes zveřejnil nominaci na juniorské mezistátní utkání ve Vyškově. Vlčice Mária ŠIMLOVIČOVÁ byla nominována k běhu na 400 m a do štafety 4 x 400 m.

více »
Kontinentální pohár nanečisto...

Kontinentální pohár nanečisto...

Ostrava: Na vítkovickém stadionu se uskutečnil závod s názvem Kontinentální pohár nanečisto, kde se utkala družstva ze čtyř krajů ve stejném soutěžním modelu, v jakém se bude konat Kontinentální pohár. V družstvu Asie (Moravskoslezského kraje se představila  "vlčice" Adriana FORNŮSKOVÁ.

více »
Veronika s Terezou Markovou - Důvod k úsměvům je splněný limit na ME a skvělý čas

Snový výkon Veroniky Milotové

Výbuch radosti zazněl ze Slovinské Ptuje. Veronika Milotová zaběhla při mezistátním utkání dorostenců 400 metrů za 56,08 - splnila tak A limit ČAS pro účast na Mistrovství Evropy dorostenců a v utkání se umístila na vynikajícím druhém místě.

více »
Odložilův memoriál

Odložilův memoriál

Praha: Za ideálního atletického počasí se na pražské Julisce konal tradiční Odložilův memoriál. Z našeho pohledu mne nejvíce nadchly výkony obou štafet. Jak té áčkové reprezentační, která  zaběhla 2. nejlepší čas české historie, tak i juniorské, ktrerá zaostala o 4 setiny (!!) za požadovaným limitem MSJ.

více »
Třinec 1.liga - 2. kolo

Třinec 1.liga - 2. kolo

Třinec: Za dusného a velmi teplého počasí nastoupily v rámci 2.kolo 1. ligy k mimosoutěžním startům 3 "vlčice" S vražednou závodní kombinací si nejlépe poradila Kateřina VÁVROVÁ, která pomalu zvedá hlavu a její projev už byl výrazně lepší než doposud...

více »
Foto: jojka.cz

Veronika Milotová oblékne reprezentační dres

Veronika Milotová bude reprezentovat při mezistátním utkání dorostenců ve Slovinském městě Ptuj. Tuto sobotu zaklekne do bloků na startu čtvrtky.

více »
« 31 32 33 34 35 »
33 / 37

    

ATLETIKA S RADOSTÍ

Mánesova 649
686 01 Uherské Hradiště

: 22864580

Martin Michalský

Panenská 25
466 01 Jablonec nad nisou

Tel.: 608 143 341

Jaroslav Vlček

Mánesova 649
686 01 Uherské Hradiště

Tel.: 775 160 364

Facebook Google+ Youtube
Copyright © Atletika s radostí
All Rights Reserved